Befejeződött a tavaszi élelmiszerminőség turné, melyet az élelmiszer minőséggel és élelmiszerbiztonsággal foglalkozó LVA- Mertcert Cégcsoport megbízásából szerveztünk.
Május 23-án, 5. állomásként Budapesten lezajlott a tavaszi Minőségturné záró konferenciája.
Az élelmiszerbiztonság és minőség témájában 5 előadás, 1 áttekintés és Vitanell oklevél átadására került sor. A 3 párhuzamosan futó workshop a szakma komoly érdeklődését váltotta ki. A záró rendezvényen közel 70 gyakorlati szakember és vezető, döntéshozó vett részt, ennek kb. 80 %-a új érdeklődőként.
Néhány cég, aki szakembereit delegálta a budapesti rendezvényre: Aranyfácán, Bombonetti, Daubner Cukrászda, Dr. Oetker, Dreher Sörgyárak, Gyermelyi Zrt., Kalocsai Paprika, Maresi, Nestlé Hungária, Puszta Konzerv, Szilasfood és még sokan mások.
A konferencia programja az előadásokat követően a műhelymunkával folytatódott. A 3 workshopon a témák a jelölés, a tanúsítás és a vizsgálatok voltak. A cél kifejezetten a gyakorlati problémák közös megbeszélése és megoldások felvillantása volt.
A részletes program.