Minőségturné: A biztonságos és minőségi élelmiszerekért 2012-ben

2012. május 23. Budapesti Zárókonferencia - Összefoglaló

Befejeződött a tavaszi élelmiszerminőség turné, melyet az élelmiszer minőséggel és élelmiszerbiztonsággal foglalkozó LVA- Mertcert Cégcsoport megbízásából szerveztünk.

Május 23-án, 5. állomásként Budapesten lezajlott a tavaszi Minőségturné záró konferenciája. Az élelmiszerbiztonság és minőség témájában 5 előadás, 1 áttekintés és Vitanell oklevél átadására került sor. A 3 párhuzamosan futó workshop a szakma komoly érdeklődését váltotta ki. A záró rendezvényen közel 70 gyakorlati szakember és vezető, döntéshozó vett részt, ennek kb. 80 %-a új érdeklődőként.

Néhány cég, aki szakembereit delegálta a budapesti rendezvényre: Aranyfácán, Bombonetti, Daubner Cukrászda, Dr. Oetker, Dreher Sörgyárak, Gyermelyi Zrt., Kalocsai Paprika, Maresi, Nestlé Hungária, Puszta Konzerv, Szilasfood és még sokan mások.

A konferencia programja az előadásokat követően a műhelymunkával folytatódott. A 3 workshopon a témák a jelölés, a tanúsítás és a vizsgálatok voltak. A cél kifejezetten a gyakorlati problémák közös megbeszélése és megoldások felvillantása volt.

A részletes program.

A 2012-es tavaszi MinőségTurné számokban

  • 5 helyszín, 4 vidéken, 1 Budapesten
  • 32 előadás
  • 3 workshop
  • 200-on felüli résztvevő, és mind szakember, vezető vagy döntéshozó
  • A résztvevők több mint fele új érdeklődő, korábban nem álltak kapcsolatban a rendező cégcsoporttal.