Az EOQ 55. Kongresszusa és Minőségügyi Világkongresszus

A 2011. év egyik legjelentősebb magyarországi minőségügyi rendezvénye, az EOQ 55. Kongresszusa és Minőségügyi Világkongresszus lesz. Ennek keretében Minőségügyi Kiállítás kerül megrendezésre.

Az EOQ MNB 5 európai ország (Norvégia, Oroszország, Románia, Svájc) minőségügyi szervezete közül Magyarország számára elnyerte az 55. EOQ Minőségügyi Kongresszus rendezési jogát. Ez a Kongresszus egyúttal Minőségügyi Világkongresszus lesz, amely 3 évente felváltva az Egyesült Államokban, Európában és Japánban kap helyet.

A kongresszus az általános témák, valamint a minőségfejlesztési eszközök és módszerek mellett - Önértékelés és az új ISO 9004, Hat Szigma és Karcsúsított (Lean) Menedzsment, Szabványosítás, akkreditáció és rendszeraudit, Minőség és mérésügy (metrológia) stb. - ágazat-specifikus minőségügyi kérdésekkel is foglalkozik (élelmiszer- és vízminőség, az egészségügy, közigazgatás, gépjárműipar, építőipar, gyógyszeripar minőségügyi kérdései).

Az esemény a szakmai előadásprogram mellett minőségügyi kiállítás keretében, exkluzív megjelenési lehetőséget biztosít a legelismertebb hazai és külföldi vállalatok számára. A rendezvény az évtized legjelentősebb hazai és világeseményeként hiteles környezetben ad alkalmat az Ön cége számára szakmai presztízsének erősítésére, piaci szerepének demonstrálására, a kongresszus résztvevőivel való találkozásra, párbeszéd folytatására.

A kiállítás szervezését a Top Point Információs és Marketing Kft., mint az EOQ Magyar Nemzeti Bizottságának hivatalos megbízottja végzi. Cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kiállításszervezés területén. Az eddigi több mint harminc hagyományos és virtuális kiállításunk után (melyek közül kiemeljük a 2000-ben, az EOQ 44. kongresszusa keretében megrendezett Minőségügyi Kiállítást) e rangos nemzetközi esemény sikeres megvalósítása kiemelten fontos feladat számunkra.

Az időpont és a helyszín: 2011. június 20-23. Kempinski Hotel Corvinus, Budapest, V. Erzsébet tér 7-8.

Kiállítási információk

  • A rendezvény technikai adatai, a választható részvételi formák, kiegészítő szolgáltatások: Ajánlat
  • A részvételi lehetőségekre, felelősségre, berendezésre és bontásra, számlázásra stb. vonatkozó információk: Részvételi feltételek
  • A jelentkezéshez szükséges megrendelőlapok: Megrendelőlapok