Jól hasznosítja a kapcsolati tőkében rejlő lehetőségeket?

Üzleti kapcsolatait a személyes találkozások hatékonyan bővítik. A rendezvényszervezés ennek teljes eszköztárát kínálja.
Bármennyire is átvették mindennapjaink irányítását a különböző infokommunikációs technológiák, az élő kapcsolattartást lehetővé tevő rendezvények fontossága ma sem csökken. Ha azt akarja, hogy több üzleti érdeklődője és elkötelezett vevője legyen, akkor érdemes rendszeresen bemutatnia új termékeit, szolgáltatásait egy-egy rendezvényen.

Még mindig az egyik leghatékonyabb, jól bevált marketing eszköz az eseménymarketing, melynek során partnereiben pozitív képzettársítás alakul ki a rendezvény és az Ön cége vagy terméke között.

Profi eseménymarketing, a kiállításszervezés és rendezvényszervezés egyéb lehetőségei segítségével mindig a leghatékonyabb rendezvényfajtát választhatja cége céljaival összhangban. A hagyományos és ma már a virtuális kiállítás, konferencia, bemutatók, turnék ("roadshow"-k) szereplőjeként számos új vevőre fog találni, és ha jól tudja használni, értékesítési csúcsokat érhet el vele. Egy jól összeállított és illusztrált, érdekesen előadott konferencia előadás meg fogja erősíteni az Ön hírnevét, és bővítheti ismertségét.

3 dolog, amiért érdemes velünk dolgoznia

1) Több mint 30 hagyományos és 2 virtuális kiállítás jelzi eddigi tevékenységünket a kiállításszervezés területén
2) Számos sikeres konferencia megrendezését végeztük részben saját kezdeményezésünkre, részben partnereink megbízása alapján
3) Az eseménymarketing, mint eredményes marketingkommunikációs eszköz alkalmazása megerősítette a vevők elkötelezettségét és hűségét ügyfeleink iránt

Olvassa el rövid Eseménymarketing tanulmányunkat!

Legutóbbi rendezvényünk rövid összefoglalója a Minőségturné oldalon található.

Saját rendezvényéhez itt kérhet segítséget a rendezvényszervezés szakértőitől.